Terug in de tijd met Flashback Track van Hi

'Loom zet hij zijn glas op tafel en loopt naar de tafel om wat kaarsjes aan te steken. Hij kijkt naar zijn vrouw die met haar nog halfvolle glas wijn op de bank zit, in gespannen afwachting van wat er gaat komen. Nu ze besloten hebben om te proberen hun huwelijk te bezegelen met een kindje lijkt het vervolg van deze avond logisch.. Na het etentje en nu het wijntje thuis stijgt de temperatuur langzaam. Hij steekt de kaarsjes aan en zet de radio aan, de hit die nu zachtjes uit de boxen klinkt lijkt gemaakt voor het moment...'

Het zouden zomaar jouw ouders kunnen zijn! En bijna het moment waarop jij werd verwekt. Ben jij ook benieuwd naar welke muziek het moment compleet maakte? Of naar de muziek die jouw moeder wellicht luisterde in de uren die ze moest overbruggen tot het moment dat ze je weer mocht ophalen van jouw eerste dag kleuterschool? Of misschien ben je wel helemaal in de stemming om even teruggevoerd te worden naar het moment waarop je al je moed had verzameld en je eerste vriendje of vriendinnetje kuste, of gekust werd natuurlijk!

Flashback Tracks

Memorabele momenten koppelen we (vaak onbewust) aan specifieke nummers. En als je die hoort, komen de herinneringen dus vanzelf weer naar boven. Hi laat dit zien met Flashback Tracks. Vul je geboortejaar in en je ziet al die vergeten momenten met de daar bijhorende nummers. Inclusief de leuke en… de minder leuke herinneringen. Durf jij het aan?

Klik dan hier: Flashback Tracks

Natuurlijk horen we graag jouw mening over jouw Flashback Tracks en welke eventuele andere muziek een speciale betekenis voor jou heeft. Laat het ons horen!

En is muziek ook vandaag de dag nog een belangrijk onderdeel van jouw leven? Dan is een HI abonnement misschien wel iets voor jou! Want met een HI abonnement heb jij spottify op je mobiel! Met HI heb je altijd, overal, alle muziek bij de hand