James Bond, 50 maar forever young!

James Bond wordt vijftig jaar en dat moeten we vieren. Na 22 films en nummer 23 op komst kunnen wij bij FOK! de agent zijn verjaardag niet voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij rondom 5 oktober, de datum dat Dr. No vijftig jaar geleden in de bioscoop kwam, een heuse James Bond-themaweek. Leuke polls, specials en nog veel meer Bond is straks terug te vinden bij FOK!film.

Maar wij zijn niet de enige mensen die in dit Abrahamjaar uitpakken. Bol.com plakt als cadeautje een extra voordelig prijskaartje op de James Bond-verzamelbox! Zowel de dvd als blu-ray staan extra voordelig in de digitale vitrine. Als je als 007-gek daar niet vrolijk van wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Beide edities komen in een zeer mooie uitvoering met alle James Bond-acteurs die de rol op dit moment hebben gespeeld. Op ieder schijfje staat naast een goede kwaliteit film ook een complete rits aan bonusmateriaal. In totaal kan je voor 130 uur aan extra beelden bewonderen, genoeg om je zeker nog tot Skyfall zoet te kunnen houden. Duik dieper in de wereld en leer Bond kennen zoals geen ander.