Belg had seks met honden 'uit liefde'

Icoon opmerkelijk nieuws Een uiterst bizarre zaak in België. Daar blijkt een hondenliefhebber zijn werkzaamheden als vrijwilliger in een dierenasiel wel heel letterlijk te hebben genomen. Hij had namelijk jarenlang seks met honden, om naar eigen zeggen hen een 'pleziertje te gunnen.' De man moest zich gisteren voor de rechter verantwoorden.

Tijdens de zitting wist de man de rechtbank keer op keer te verbazen. Jarenlang botvierde hij zijn lusten op de beesten, terwijl niemand wat merkte. Ook niet toen hij zijn baan opzegde. Men kwam er pas achter toen hij duizenden van zijn foto's op het internet zette onder de schuilnaam Freki.

Toen dit bekend werd ging het balletje rollen. Bij een huiszoeking werden 30.000 afbeeldingen gevonden, waarop de man telkens in volle actie te zien was met vooral Duitse herdershonden.

Voor de rechtbank verantwoordde de man zijn praktijken. Zelf beweerde de man onschuldig te zijn en schoof de schuld af op het asiel. Omdat er veel ellende is in het asiel, wilde de man de honden een pleziertje doen door ze één keer in het leven seks te laten hebben. Toen de rechter vroeg of hij er dan nooit aan gedacht had om de teven bij de mannelijke honden te plaatsen, antwoordde hij: "Als ze dat in het asiel te weten komen, worden ze meteen gesteriliseerd. Dat is toch ook geen leven voor die beesten."

Maar de man kwam met nog extremere uitspraken. "Ik heb nooit een hond tot seksueel contact gedwongen. Een hond heeft zijn eigen lichaamstaal. Als ze niet wilden, drong ik ook niet aan. Ik heb ze nooit pijn gedaan. Als je naakt bent en je zoals een hond gedraagt, gaat het allemaal vanzelf", verduidelijkte de verdachte.

Tijdens de zitting kwam ook naar voren dat de man zich ergerde aan websites waarop vrouwen "honden als levende dildo" gebruiken. Eigenlijk wilde hij alleen maar "foto's van een ander type op het internet plaatsen." Het openbaar ministerie had de boodschap begrepen en stelde voor de man door een psychiater te laten behandelen. Daarop reageerde hij: "Ik denk niet dat een psychiater zal helpen."
_
Op zeven april zal het vonnis luiden. Tot nu toe riskeert de man een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van 5.000 euro.

N.B. Linkjes naar de site, die eenvoudig te vinden is, hoeven in reacties niet geplaatst te worden. Ze worden van een -2 spam voorzien en bij herhaling een -3 (=ban).

Mocht je toch behoefte hebben om 'werk' van deze viezerik te zien, klik dan hier (NSFW!!) voor een foto.