[update] Vermist jongetje terecht

E-gon had ons via de nieuws-submit te melden:

Politie, brandweer en buurtbewoners zijn op zoek naar de 9-jarige Steijn Bastings uit Berg en Terblijt. Het jongetje wordt sinds gistermiddag 13.15 uur vermist. De zoekactie is tot op heden tevergeefs.

Vanaf zijn ouderlijke woning aan de Grote Straat vertrok de jongen op zijn mountainbike naar zijn oma in het dichtbij gelegen Sibbe. Daar kwam hij nooit aan, waarna zijn ouders alarm sloegen. Bij de zoekactie in het bos- en weidegebied tussen Berg en Terblijt en Sibbe is ook een helikopter ingezet. Het is uitgesloten dat de jongen bij familie of vriendjes is.

De jongen is ongeveer 1,60 meter lang, heeft kort geknipt donkerbruin haar en bruine ogen. De jongen droeg een donkerblauwe lange broek, rode gymschoenen en een blauwe bodywarmer.

Update 1.16
Het vermiste jongetje is weer terecht. Zojuist werd hij, voorzover bekend ongedeerd, aangetroffen op een bankje. In zijn buurt is een man aangehouden. Het is nog niet bekend of en, zo ja, wat deze man met de verdwijningszaak te maken heeft. De politie zal later meer informatie verstrekken.